Frokost til alle

Her i Pigernes Køkken laver vi frokost til alle lejligheder. Hvad enten du kommer ind fra gaden, eller har bestilt måneder i forvejen, kan du altid være sikker på et godt og sundt måltid. På denne side kan du læse mere om vores frokostsortiment, som strækker sig ud over flere.

 

Træd direkte ind fra gaden

I køkkenet ved vi, at en god frokost er alfa og omega, for at fungere optimalt på en lang arbejdsdag. Derfor tilbyder vi altid en vifte af forskellige sandwiches, madpakker og salater som ikke skal bestilles på forhånd. Desuden har vi altid frikadeller og kold kartoffelsalat til at tage med. Denne service er ideel til de, som ønsker at forsøde tilværelsen med lidt ekstra kvalitet, men ikke har tid eller overskud i hverdagen til at sørge for det selv.

 

Til det store selskab

I køkkenet laver vi et større udvalg af forskellige frokostanretninger, som selvfølgelig kan tilpasses efter dine behov. Til de større selskaber kan du selv sammensætte en treretters menu efter dine egne smagspræferencer, men vi er altid behjælpelige med at sammensætte en menu, hvis du har brug for vores vejledning. Et eksempel på en populær selskabsmenu er: majsblinis med parmaskinke, kalvefilet med waldorfsalat og citronfromage. Udover sammensatte menuer, byder vores sortiment på et par forskellige buffeter og tapasanretninger med nøje udvalgte smagskombinationer, som vi har gode erfaringer med.

Uanset om du akut står og mangler en madpakke eller har brug for mad til din næste fernisering er du altid velkommen til at kigge forbi Boeletvej 29A i Ry.

 

smørrebrød

Åbningstider

Lukket

Adresse

Boeletvej 29A
8680 Ry