Om os

Tinne Strange Andersen, og Camilla Brinch, begge med mere end 23 år på bagen i restaurationsbranchen, kommer begge fra det kendte restaurationssted i Ry - Sønder Ege, hvor de har bidraget til det gode klassiske køkken på et højt niveau. F.eks. den nok så kendte Sdr. Ege schnitzel. De står nu bag det nye madkoncept i Ry med et helt nyopstartet firma.

Tinne og Camillas virksomhed retter sig bredt til lokalbefolkningen og til erhvervs- og industrivirksomheder i Ry og omegn. "Kom an med en opgave, så finder vi en god løsning", siger pigerne.

"Vi tror på, at vi kan tilføre Ry og omegn er ekstra tilbud - til pensionister, chauffører eller erhvervsvirksomhederne. Firmaer, som skal have møder eller receptioner. Eller de, som skal have gæster eller et større selskab i løbet af dagen eller aftenen. Det klarer Tinne og Camilla.

 

Hvem kender ikke til det med ikke at have fået smurt madpakken i en travl hverdag? Eller du skal have selskab eller et par venner på besøg og kan ikke lige overskue, hvad du skal byde dem? Eller erhvervsvirksomheden, som skal stable et møde på benene i løbet af ingen tid og har ikke tid til at overveje, hvad man byder gæsterne? Eller pludselig er du her-og-nu sulten? Der er en løsning forude.

Nu får Ry og omegn en helt ny mulighed for at stillet sulten på bedste vis. Et nyt koncept med mad ud af huset åbner nu i industrikvarteret i Ry. Og vel og mærke et koncept med en professionel tilgang og baggrund for at levere rigtig god og velsmagende mad. Klassisk mad lige fra smørrebrød til bedre middage med lys på bordet.

Kom an med en opgave, så finder vi en god løsning! Vi tror på, at vi kan tilføre Ry og omegn er ekstra tilbud - til pensionister, chauffører eller erhvervsvirksomhederne. Firmaer, som skal have møder eller receptioner. Eller de, som skal have gæster eller et større selskab i løbet af dagen eller aftenen.

"Vi sætter ind lige der, hvor behovet kan være størst i en travl hverdag. Det kan jo i sig selv være en udfordring til at få sig taget sammen til at lave en ordentlig madpakke samme aften eller en tidlig morgen. Eller det kan være svært for virksomhederne lige i det her område at finde en fast madleverandør til frokost eller møder selskaber. Vi er bredt favnende, og klar med kreative løsninger i en hektisk dagligdag", siger Tinne Strange Andersen.

Tinnes styrke er kreativitet i det rustikke køkken, simreretter, fokus på smag og kvalitet. Camillas kræser for detaljen også med fokus på smag og kvalitet. Det at de kender hinanden giver en god synergi i køkkenet, siger de begge. Camilla og Tinne sylter selv og laver dressinger og mayonnaise, pestoer er også en del af deres varesortiment.

"Vi er brænder begge for vor fag - mad lavet med kærlighed og omhu. Og den passion mener vi ikke skal gå til spilde. Det er et koncept med velsmagende og veltilberedt mad, hvor alle prismæssigt kan være med. Det være sig håndværkere "on the go", erhvervsvirksomheder, familier, pensionister, singler, ældre og - sidst, men ikke mindst, når der skal inviteres til fest", siger Tinne.

"Vi mødte hinanden, da vi begge i 2005 blev ansat på restaurant Sønder Ege og vi har arbejdet sammen i 10 år. Da Sønder Ege lukkede, stod vi begge med en brændende lyst til føre den gode mad videre ud i vor egen virksomhed til vores kommende kunder. Vi har før talt sammen om at starte noget op selv efter Sdr. Ege lukkede, og så fik vi tilbudt et køkken oppe i industrien  i Ry, og så slog vi til, siger Tinne Strange Andersen.

 

Åbningstider

Vi holder lukket i starten af det nye år, og glæder os til at se jer igen mandag d. 7. januar. Vores åbningstider:

  • Mandag 09:00 - 14:00
  • Tirsdag 09:00 - 14:00
  • Onsdag 09:00 - 14:00
  • Torsdag 09:00 - 14:00
  • Fredag 09:00 - 13:00
  • Lørdag Efter behov
  • Søndag Efter behov

Adresse

Boeletvej 29A
8680 Ry
Find vej

Tlf. 61 79 75 83